A borászat

A jó bor első kritériuma a jó alapanyag, ezért csak terméskorlátozott és technológiai érett, egészséges szőlőt szüretelünk hagyományos, kézi szüreteléssel. Jelenlegi korlátozott tárolókapacitásunk miatt a megtermelt szőlőnek csak egy kis részét dolgozzuk fel, a többit értékesítjük. így lehetőségünk van a legjobb minőségű szőlő kiválogatására.

Boraink készítésekor célunk a szőlőfajták egyedi karakterének megőrzése, a jellemző szín-, illat- és ízharmóniák kiemelése. 

Fehér és rozé borainkat nagyrészt reduktívan készítjük, kíméletes préseléssel és hűtőköpenyes rozsdamentes acél tartályokban irányítva erjesztjük, hogy megőrizzük a szőlőfajtára jellemző elsődleges gyümölcsaromákat. 

Vörösboraink héjon erjesztés után kiváló minőségű tölgyfahordóban érlelődnek. Szeretnénk fajtánként megmutatani a bennük rejlő könnyed vagy fajsúlyosabb eleganciát a rájuk jellemző módon.

Bortételeink egyediek, az adott év szőlőtermését, időjárását természetes módon tükrözik. Nem célunk a különbségek elfedése, hiszen a bor élő anyag: minden palack magában hordozza és megmutatja a készítése körülményeit.